Email: info@tocatdefusta.com | Tlf. 676 645 841

Sobre nosotros

Tocat de Fusta és una empresa dedicada a la creació i venda de productes fets a mà amb fusta de qualitat. La seva missió és oferir productes artesanals i personalitzats als clients que busquen una alternativa a la producció massiva i impersonal.

Els productes de Tocat de Fusta són fets a mà per artesans experts amb una gran passió per la fusta i una àmplia experiència en la creació de productes de fusta. Això significa que cada peça és única i reflecteix la dedicació i la cura que es posa en la seva elaboració.

Entre els productes que ofereix Tocat de Fusta es poden trobar des de mobles i decoració per a la llar fins a joguines i accessoris de cuina. També ofereixen serveis de personalització per adaptar els productes als gustos i necessitats dels clients.

Tocat de Fusta és una empresa compromesa amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Utilitzen fusta de boscos gestionats de forma responsable i treballen amb proveïdors que comparteixen aquest compromís.

En resum, Tocat de Fusta és una empresa artesanal i compromesa amb la qualitat, la personalització i la sostenibilitat. Els seus productes reflecteixen la passió i la cura que es posa en la seva elaboració, i estan destinats a clients que valoren la qualitat i la singularitat dels productes fets a mà.

Explicanos tu idea.

Realizamos tu pedido.

Te hacemos llegar los productos en casa.